dimecres, 9 de març de 2011

ROSQUILLAS DE SANTA CLARA

Ingredients:

Per cada ou que hi posem:

3 cullarades soperas de sucre
3 cullaradetes de llevat en pols
una taça de café de oli d'oliva
una copa d'anis
farina la que fagi falta


Es baten els ous juntament amb el sucre. Després s'afageix l'oli, l'anís i el llevat,  s'ha de remanar en compte perqué no es facin grumolls. Una vegada  tot ben barrejat, tirarem la farina a poc a poc fins que la pasta quedi consistent i no s'enganxi els dits.
Es fan unes boles de la mida  d'una nou  fent un forat al mig que quedi com una rosquilla.Es fregeix amb oli ben calent i abundant.Un cop fregides es posen amb paper absorbent .



Són Boníssimas!!!!!!

1 comentari:

  1. Ai! això em recorda que és temps de bunyols de vent!! a veure si jo també m'animo i en faig. Enguany els vull fer de l'empordà.

    ResponElimina