4 llonzes de porc
300grs. de xampinyons
un rajolinet de vi blanc
oli d'oliva mitja tassetanata liquida
caldo
sal i pebre
En una paella gran posarem l'oli i a continuació salpebrem les llonzes, les deixarem que es dorin pels dos costats. Netegem el xampinyons i els tallem a rodanxes. Una vegada cuites les llonzes ( no massa ) les reservem en un plat. A la mateixa paella que em fregit les llonzes i tirem els xampinyons quan s'hagin vegut l'aigua del bolets tirem el vi blanc i deixem que s'evapori seguidament la crema de llet. Tastarem que estigui bé de sal i pebre, si la salsa queda espessa i tirem una mica de caldo, això al gust.
Una vegada feta la salsa , posem les llonzes i deixem que es coguin uns 10 o 15 minuts. Ja está fet!!!
Aquests plat s'ha d'anar en compte en no coure massa la carn ja que pot quedar seca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada