dimarts, 15 de març del 2011

LLONZES DE PORC AMB XAMPINYONS


Ingredients:    Per 4 persones

4 llonzes de porc
300grs. de xampinyons
un rajolinet de vi blanc
oli d'oliva  mitja tasseta
nata liquida
caldo
sal i pebre


En una paella gran posarem l'oli i a continuació salpebrem les llonzes, les deixarem que es dorin pels dos costats. Netegem el xampinyons i els tallem a rodanxes. Una vegada cuites les llonzes ( no massa ) les  reservem en un plat. A la mateixa paella que em fregit les llonzes i tirem els xampinyons  quan s'hagin vegut l'aigua del bolets tirem el vi blanc i deixem que s'evapori  seguidament la crema de llet. Tastarem que  estigui bé de sal i pebre, si la salsa queda espessa i tirem una mica de caldo, això al gust.
Una vegada feta la salsa , posem les llonzes i deixem que es coguin uns 10 o 15 minuts. Ja está fet!!!


Aquests plat s'ha d'anar en compte en no coure massa la carn ja que pot quedar seca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada