dimarts, 22 de març del 2011

PA DE COLIFLOR

Ingredients:


1 coliflor
1/2 litre de llet
60 grs. mantequilla o margarina
2 ous
farina
sal
25grs. formatge ratllat
paper de forn


Bullirem la coliflor  tallada amb brots petits, una vegada cuita  la escorrem. Fem una salsa beixamel amb la mantega, la farina i la llet. Una vegada feta, batrem els ous i els tirem a la beixamel juntament amb el formatge ratllat. Agafem un motlle flamera, l'untem de margarina i el forrem de paper de forn perquè no s'enganxi el pastis. Un cop forrat posem la coliflor al motlle i tirem la beixamel amb els ous i formatge. El posem al forn al bany maria durant 50 minuts aproximadament fins que estigui quallat. Un cop estigui una mica fred el desmotllem, si voleu podeu cobrir-lo amb una mica de beixamel o  salsa de tomàquet. Bon Profit!!!





Com podeu veure en la fotografia, jo no hi vaig posar res ni salsa de tomàquet ni beixamel i va quedar molt bo. Un altre dia el tornaré a fer i provaré de fer-lo al microones crec que pot quedar molt bé i més rápid.

1 comentari: