1 coliflor
1/2 litre de llet
60 grs. mantequilla o margarina2 ous
farina
sal
25grs. formatge ratllat
paper de forn
Bullirem la coliflor tallada amb brots petits, una vegada cuita la escorrem. Fem una salsa beixamel amb la mantega, la farina i la llet. Una vegada feta, batrem els ous i els tirem a la beixamel juntament amb el formatge ratllat. Agafem un motlle flamera, l'untem de margarina i el forrem de paper de forn perquè no s'enganxi el pastis. Un cop forrat posem la coliflor al motlle i tirem la beixamel amb els ous i formatge. El posem al forn al bany maria durant 50 minuts aproximadament fins que estigui quallat. Un cop estigui una mica fred el desmotllem, si voleu podeu cobrir-lo amb una mica de beixamel o salsa de tomàquet. Bon Profit!!!
Com podeu veure en la fotografia, jo no hi vaig posar res ni salsa de tomàquet ni beixamel i va quedar molt bo. Un altre dia el tornaré a fer i provaré de fer-lo al microones crec que pot quedar molt bé i més rápid.
Cada cop les fotos són més artístiques!!!
ResponElimina