Ingredients:
1 conill
5 o 6 grans d'all
1 got de brou
Allioli
sal
Primer, tallem el conill a trossos una mica grossos. Poseu una cassola al foc( si es de fang millor) amb una mica de llard o oli d'oliva i enrossiu lentament els talls del conill. Mentre es cou prepareu un allioli ben lligat al morter amb els 5 grans d'all matxucats, amb un pols de sal i afegit-hi un fil d'oli continuament fins que us quedi ben espès . Quan el conill sigui gairabe cuit, abocarem l'alioli a la cassola i ho barrejarem tot bé. Ho regarem amb una mica de brou i ho dexeirem coure a foc lent ; fins que la salsa agafi consistència. Per acompanyar-lo podeu fer una escalivada.
Es un conill molt bo, us ha d'agradar l'all ja que el conill pren molt de gust .És molt fàcil de fer i va tenir molt d'exist
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada