diumenge, 13 de març del 2011

CONILL A LA RÀBIA

Ingredients:

1 conill
5 o 6 grans d'all
1 got de brou
Allioli
sal


Primer, tallem el conill a trossos una mica grossos. Poseu  una cassola al foc( si es de fang millor) amb una mica de llard o oli d'oliva i enrossiu lentament els talls del conill. Mentre es cou prepareu un allioli ben lligat al morter amb els 5 grans d'all matxucats, amb un pols de sal  i afegit-hi un fil d'oli continuament fins que us quedi ben espès . Quan el conill sigui gairabe cuit, abocarem l'alioli a la cassola i ho barrejarem tot bé. Ho regarem amb una mica de brou i  ho dexeirem coure a foc lent ; fins que la salsa agafi consistència. Per acompanyar-lo podeu fer una escalivada.



Es un conill molt bo, us ha d'agradar l'all ja que el conill pren molt de gust .És molt  fàcil de fer i va tenir molt  d'exist

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada