diumenge, 27 de febrer del 2011

RELLOM DE PORC AMB AMETLLES

INGREDIENTS


Filet de porc
2 cebes
2 tomàquets madurs
150 grs. d´ametlles torrades
1 gra d´all
llet
oli d´oliva
sal i pebre


Posem una cassola amb oli, quan  aquest estigui sigui ben calent, enrossiu les cebes tallades petites, tot seguit el gra d´all aixafat i els tomàquets madurs, ho deixarem coure uns quants minuts.
Mentrestant , tallarem el filet a rodanxes  d'uns  dos centímetres de gruix, salpebreu i poseu-la a la cassola fins que es daurin una mica.En un morter piqueu les ametlles ben fines,ompliu de llet el morter i aboqueu la barreja de seguida a la cassola  tot remenant el conjunt. Deixeu coure a foc moderat  uns deu o 15 minuts, quan la carn  sigui cuita.


Es un plat fàcil de fer, la carn com que és tant tendre  es cou en un moment, es summament gustos.
BON PROFIT.

                                        

1 comentari:

  1. Avui el faré, no he trobat rellomillo però crec que amb llom pot quedar bé igualment. A veure què tal queda!!!

    ResponElimina