INGREDIENTS
Filet de porc
2 cebes
2 tomàquets madurs
150 grs. d´ametlles torrades
1 gra d´all
llet
oli d´oliva
sal i pebrePosem una cassola amb oli, quan aquest estigui sigui ben calent, enrossiu les cebes tallades petites, tot seguit el gra d´all aixafat i els tomàquets madurs, ho deixarem coure uns quants minuts.
Mentrestant , tallarem el filet a rodanxes d'uns dos centímetres de gruix, salpebreu i poseu-la a la cassola fins que es daurin una mica.En un morter piqueu les ametlles ben fines,ompliu de llet el morter i aboqueu la barreja de seguida a la cassola tot remenant el conjunt. Deixeu coure a foc moderat uns deu o 15 minuts, quan la carn sigui cuita.
Es un plat fàcil de fer, la carn com que és tant tendre es cou en un moment, es summament gustos.
BON PROFIT.
Avui el faré, no he trobat rellomillo però crec que amb llom pot quedar bé igualment. A veure què tal queda!!!
ResponElimina