1 Coliflor
6 cullerades d´oli d´oliva
4 grans d´all
4 cullerades de pa ratllat
sal250 grs. de tomàquet de pot
1 o 2 pebrots verds
En la paella s'hi posa l´oli i seguidament s'hi afegeix l`all trocejat ven petit, no el deixarem que es rossegi massa; A continuació tirarem el pa ratllat li donarem unes quantes voltes fins que es faci una pasta una mica compacte.En una paella a part farem una salsa de tomàquet i la deixarem en espera. A part també tallarem els pebrots verds a trocets petits i els fregirem.
Per servir posarem la coliflor amb una safata , la col.locarem de forma arrodonida com si fos sencera.
Tirarem per sobra de la coliflor , la pasta feta amb els alls i el pa ratllat i sobre aquesta capa col.locarem la salsa de tomàquet i desprès el pebrot fregit . El plat ja està apunt. Bon profit.
Aquest plat es fàcil de fer i resulta molt gustos, sembla que no mengis coliflor. Es ideal per els qui no els hi agradi gaire . Com també és ideal per aquells que han de portar Taper per dinar.
Doncs aprofitaré la recepta perquè ara està molt bé de preu la coliflor i el pebrot verd també el vaig veure econòmic.
ResponEliminaMolt bé Carme, ens dones idees per dinar!!
He estat una privilegiada en tastar aquesta coliflor, que per cert a mi no m'agrada gaire però aquesta està Bonisssssssssíma!!!!!
ResponEliminaSort de la Carme que té idees tan bones per fer dinarets tan gustosos