dijous, 7 d’abril del 2011

CROQUETES DE PEIX

Ingredients:


500grs de peix ( filet de mero)
llet
mantequilla
nou moscada
farina
sal
oli
sal
farina de galeta
ous


Agafarem el peix i el passarem per la paella ( el fregim una mica.)
Amb la mantega,  la farina i la llet fem una beixamel, bastant espesa. Una vegada estigui feta tirarem el peix desfet a la beixamel, i ho remanem tot. Ho deixem refredar.
Una vegada estigui fred agafarem la pasta  li donem la forma de croqueta ( posem al marbre farina i les passem per ella perquè no se'ns enganxi a les mans i  d'aquesta manera els donem la forma ). 
Les passem per ou i després per la farina de galeta.
Es fregeixen amb abundant oli ,que quedin cobertes i que l'oli estigui molt calent.


Aquestes croquetes es poden fer amb qualsevol peix lo més important és que sigui fàcil de treure les espinas per això jo he triat aquest peix per la facilitat  ja que és  filet.

Una vegada estiguin fetes (sense coure) les podeu congelar i d'aquesta manera les teniu a punt per qualsevol urgència.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per aquest blog y Barcelona Musical, realment son una maravella!!!

    ResponElimina