diumenge, 6 de novembre del 2011

POLLASTRE AMB SALSA

Ingredients:


1 pollastre
1 ceba
3 alls
vi blanc
oli d'oliva
farina
caldo
llorer
3 ous

Tindrem el pollastre tallat a troços, el salarem i l'enfarinarem per posar-lo a la cassola amb  l'oli , el fregirem una mica fins que quedi daurat. Una vegada estigui ja fet el traurem  i tallarem la ceba , la posem a  la cassola  amb els alls sencers i deixarem que es vagin fent una estona; seguidament incorporem el llorer i  el pollastre. Donarem unes voltes i afegirem el vi blanc, deixem que es redueixi una mica i seguidament hi afegim el caldo fins que quedi cuit. Un cop  ja fet el pollastre, tindrem 3 ous durs a punt per tallar-los a quartos i posar-los per sobre el pollastre a l'hora de servir-lo.

Es un pollastre molt senzill de fer , i queda prou bo, !!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada