dilluns, 8 d’octubre del 2012
RIBOLLITA
INGREDIENTS:
350 grs. mongetes seques cuites
2 pastanagues
2 cebes
2 patates
1 penca d'api
1 troç de col
1 bleda ( unes quantes fulles)
1 carbassó
4o5 tomàquets pelats
2 alls
sal
pebre
oli
pa
parmesà 50grs.
Tallarem la pastanaga, l'api, les cebes i alls a trocets petits. Tindrem l'olla amb l'oli d'oliva a punt per tirar totes les verdures, li donarem unes voltes i incorporem els tomàquets ja trocejats. Seguidament hi afegirem les mongetes ( ja cuites); una vegada tots aquests ingredients estiguin incorporats anirem afegint la resta de les verdures que ens quedin. Deixarem coure una hora i mitja més o menys. Anirem afegint aigua fins que ens quedi al gust. Ho salpebrem. Per servir i posarem el formatge i la llesca de pa de pagès torrat.
Aquesta recepta es de la Toscana quan vam anar de viatge ens a la van donar per dinar i ens va agradar molt.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada