dimarts, 18 d’octubre del 2011

CREMA DE CARABASSA

Ingredients:


300grs. de carabassa
1 ceba
1 pastilla de caldo
oli  d'oliva
crema de llet


Agafem la carabassa la rentem ben net ( si voleu la podeu pelar , sinó la peleu no queda tant fina però es igual de bona). Posem oli a l'olla, hi afegim la carabassa i la ceba tallada a troços . Donarem unes quantes voltes perquè agafi una mica de color. Seguidament tirarem l'aigua amb la pastilla de caldo que cobreixi  la carabassa; en el cas que hi poséssim molta aigua desprès a l'hora de triturar-ho quedaria molt clara la crema,  és aconsellable que es posi poca aigua, sempre i serem a temps afegir-ne.
La deixem bullir durant 30 o 40 minuts fins que estigui ben cuita; agafem el minipimer i ho triturem  fins que quedi una crema. Si cal la  rectifiquem de sal; en el cas que es vulgui es pot afegir  crema de llet.


Ara és el temps de la carabassa n’hi han de moltes menes i totes són igual de bones. Espero que us agradi . Es pot fer en quantitat i desprès congelar-la i així la teniu feta per quan vulgueu. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada