dimecres, 28 de setembre del 2011

SALTEJAT DE BOLETS

INGREDIENTS:


Camagrocs secs
ceba
cansalada
oli


Posem en una paella l'oli d'oliva, tirem la ceba talladeta petita  i li donarem unes quantes voltes. Després incorporarem la cansalada també tallada petita ( pot ser bacon si és el que tenim a mà ). Li donarem unes voltes fins que quedi cuita. Mentrestant, tindrem els camagrocs en remull durant una mitja hora amb aigua una mica calenta. Incorporem els camagrocs al sofregit i ho deixarem coure durant uns vint minuts. Tastarem per si es necessari rectificar-ho de sal.


Pot ser qualsevol bolet, jo, com que el meu marit es boletaire, aquest tipus de bolet en tinc molt i llavors és el que sempre faig servir amb aquest tipus de saltejat . És ideal per acompanyar qualsevol tipus de tall.
Si podem fer-ho amb bolets frescos, sempre quedarà més aromàtic però si en tenim de secs ens permetrá  degustar-los tot l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada