dimarts, 19 de juliol del 2011

TONYINA ESCABETXADA

Ingredients:

Una tonyina
Oli d'oliva
vinagre
pastanaga
porro
llorer
farigola
pebre vermell



A la peixateria demanarem que la tonyina ens la facin a filets , d'aquesta manera  quan ens la mengem no trobarem cap espina.
Posem en una paella l'oli d'oliva i fregim la tonyina. Una vegada estigui una mica cuita, la retirem. La pastanaga i el porro el tindrem talladet a trossos petits i l'afegirem a la paella i ho fregirem una mica amb l'oli que ha sobrat del fregit de la tonyina. Seguidament tirarem el pebre vermell i li donem unes voltes; hi afegim el vinagre, el llorer i la farigola  i ho deixarem bullir una mica.
Una vegada fet, posem el peix en un recipient fondo i per sobre hi aboquem tot el contingut de la paella. El peix ha de quedar cobert, per fer-ho hi tirarem oli en cru i el deixarem reposar durant un parell de dies i ja el podrem menjar.
És un menjar ideal per l'estiu.

1 comentari: