dimecres, 1 de juny del 2011

MACARRONS DE BACALLÀ

Ingredients:


1/2 Kg. de macarrons
2 cebes
2 alls
julivert
1/2Kg. de tomàquets
escarxofes o alguna altre verdura
300grs. de bacallà esqueixat
safrà i sal


En una paella es sofregeix la ceba, els alls amb el julivert. Una vegada està cuit , tirarem les escarxofes talladetes petites o bé alguna altra verdura, com per exemple carabassó, mongeta tendre, etc. Seguidament tirem el bacallà ja dessalat i el tomàquet.
Posem a bullir la pasta. Quan estigui cuita la escorrem i l'afegim en el sofregit,  li donem uns quantes voltes fins que quedi fet. Si voleu llavors, li podeu  incorpora el safrà .


L'incorporaciò de verdures li dòna un sentit molt complert

2 comentaris:

  1. Uf!
    Ara anava a berenar i he vist aquesta maravella. Que bons que deuen estar.
    Aquesta setmana els faig!

    ResponElimina