dimecres, 8 de juny del 2011

CONILL A LA SABADELLENCA

Ingredients:


1Conill Gros
1 ceba
1 gra d'all
10 ametlles
50grs. mostassa
1 cullerada sopera de farina
200 grs. de nata liquida
llard
sal i pebre



Netegeu el conill i salpebreu-lo. Seguidament , col·loqueu-lo en una cassola gran i unteu-lo de llard, el deixem rostir durant mitja hora, donant-li  un parell voltes fins que sigui ros. Unteu-lo amb la mostassa i el deixeu-lo que es cogui una estona més. Un cop llest, deixeu-lo que es refredi i talleu-lo a trossos. Reservarem el suc de la cocció. Piqueu la ceba i amb el suc reservat de la cocció,  la courem. Seguidament, anirem afegint la farina a poc a poc sense deixar de remenar. Finalment aboquem la crema de llet. Quan tingui la textura adequada l’abocarem per damunt del conill. Deixarem que la salsa i el conill s'integrin bé, afegirem una picada preparada al morter amb l'all i les ametlles i ho deixem coure uns 5 minuts . Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada