dijous, 19 de maig del 2011

LLENTIES ESTOFADES AMB ARRÒS

Ingredients:

5oogrs. llenties
una cabeça d'alls
fulla llorer
oli d'oliva
farina
pebre vermell
xoriço
arròs




Posem una olla  amb les llenties i les cobrirem d'aigua freda ( que siguin uns quatre dits), seguidament hi tirem la cabeça d'alls,  la fulla de llorer, la farina ( una cullerada sopera per espessir) , l'oli d'oliva (un bon rajolí), una pastilla de caldo i una cullera petita de pebre vermell. Les deixarem que bullin  alegrament durant 30 a 40 minuts (depèn de les llenties). Quan ja comencin a estar cuites hi tirem l'arròs ( un parell de grapats) i el xoriço que ja el tindrem talladet a trocets petits si cal  tirem aigua perquè quedi al gust de cadascú. Que segueixi bullint fins que l'arròs estigui cuit el tastarem per mirar que estigui bé de sal .

És un plat molt alimentós.

1 comentari:

  1. És el meu plat preferit. No he aconseguit que em quedin com aquestes. Els records juguen una mala pasada...

    ResponElimina