dimecres, 5 de desembre del 2012
BONÍTOL AMB TOMÀQUET
Ingredients:
1 bonítol ( depén de la grandària del peix i de la quantitat que cadascú vulgui)
500 gr tomàquet triturat
2 o 3 als
julivert
oli
sal
farina
El bonítol el podem fer a rodantxes o be a lloms treient l'espina. Tindrem la paella a punt amb l'oli ben calent, els lloms els a salarem i en farinem i els fregirem a la paella. Una vegada ja fets els treurem de la paella i els reservarem en un plat. A la mateixa paella amb l'oli sobrer hi tirem el tomàquet triturat i el deixarem coure. El salarem una mica i també hi tirarem un polsim de sucre per treure l'acidesa del tomàquet. Seguidament hi tirem l'all a trocets força petits i el julivert trinxadet. Ho deixem coure. Ja feta aquesta salsa la tirarem per sobre del bonítol. El plat ja està fet.
Aquest plat es pot fer amb diversitat de peixos, però amb el bonítol queda molt bó.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada