diumenge, 30 de setembre de 2012
CORONA DE XOCOLATA
Ingredients:
1 lamina de pasta de full
250 grs. iogurt natural
50grs. sucre
1 fulla gelatina
100grs. de nata
100grs. xocolata negra
En un vol posem el iogurt i el sucre i la gelatina ( la gelatina l' haurem tingut durant un hora amb aigua perquè s'hidrati , un cop hidratada, la gelatina, la posem a calenta fins que es desfaci sense bullir la deixem refreda ) incorporem la nata a poc a poc.
Posem la pasta en un motlle i li donem la forma rodona, per fer el forat del mig agafem un got .
La courem durant uns 20 minuts a uns 180 graus . Tallar per la meitat i ho reomplim amb la crema del iogurt i ho tapem amb l'altre part de la pasta. Desfem la xocolata i la tirem per sobra de la corona i ho deixarem refredar col.locant-ho a la nevera .
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada