5oo grs. carn picada ( 250grs.de porc i 250grs.de vedella)
1ou
pa (una llesca)
llet (un gotet)
sal
per la salsa
1 ceba
tomàquet
bolets
llorer
Per fer les mandonguilles, posarem en un bol la carn , la salarem hi afegim un ou sencer, el pa remullat prèviament amb la llet, l'escorem i l'incorporem a la carn ; tot això ho remenem amb la carn fins que quedi una pasta. Agafem la pasta i fem boletes, les passem per farina i les fregim una mica. Una vegada cuites les retirem. Amb l'oli que a sobrat i en la mateixa cassola tirarem la ceba ratllada, li donarem unes voltes i seguidament hi afegim el tomàquet ratllat deixem que es cogui una mica i tirarem la fulla de llorer, incorporem les mandonguilles i una mica de caldo .seguidament tirem els bolets ( si són secs els posarem en remull una estona abans). Ho deixem bullir uns 20 minuts, fins que quedi cuit rectificarem de sal si és necessari.
Bon profit!!!
Jo avui les he fet!! Que bones han sortit!! JO li he posat una mica de farigola i a la carn una mica d'all i julivert. Acompanyat de cus-cus...per llepar-se els dits.
ResponElimina