100grs. botifarra
150grs. de carn magra
50grs. orellanes50grs. prunes seques desossades
50grs. de panses
2 cebes
2 tomàquets1 cabeça d'alls
1 grapat de pinyons
1 copeta de vi ranci
llard
sal i pebre
Primer deixarem amb remull amb aigua unes hores les orellanes, les prunes. Netegeu la pularda per dins i condimenteu-la per l'interior amb sal i pebre. Després tallarem les orellanes, la botifarra i la carn magra força picada. Posem una paella al foc amb una mica de llard i tirem tot seguit la botifarra la carn magra les orellanes tot això ho aneu saltejant , les panses i les prunes per acabar els pinyons. Barregeu-ho tot a la paella i seguidament tirarem el vi ranci, quan se n'hagi evaporat. Farciu la pularda amb la barreja i cosiu-lo. A continuació, poseu una cassola gran al foc amb una mica de llard, les cebetes, els tomàquets tallats a troços i els alls sencers i col.loqueu a sobre la pularda untada amb llard. La posem al forn i deixarem coure a poc a poc y regant-lo de tant en tant amb el seu suc.
Un plat per aquestes Festes.
Que el podrem tastar per Nadal?
ResponEliminaI per sopar... batido!!