dijous, 21 de febrer del 2013

TRONC DE GALETA



Ingredients:


1 paquet de galetes rodones
200grs. mantega

100grs. de sucre
3 rovells d'ou
2 clares a punt de neu
4 cullerades de conyac
una mica de cafè , coco ratllat i llet



Treballarem la mantega fins que estigui cremosa, afegim els rovells d'ou, el cafè soluble, el conyac i el sucre.
Desprès de barrejar-ho tot hi afegim les clares a punt de neu. Les galetes es mullen lleugerament amb la llet, cal anar en compte que si es mullen molt es podrien trencar. Col·locarem una capa de galeta i la cobrirem amb la capa de crema que ja tenim preparada, una de galeta i una capa de crema i així  succesivament. Una vegada ja finalitzat  cobrirem el pastís amb  la crema sobrant i l'adornarem amb coco ratllat.
El guardarem  al frigorífic , es serveix ben fred, millor d'un dia per un altre.

4 comentaris:

  1. Quina pinta que té! I com diu la Neus ben senzill. Aquet el provarem de fer segur.

    Salutacions!

    ResponElimina
  2. Hola Carme,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Bernat
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
  3. Hola Carme,

    Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.

    Vols formar part d’aquesta gran familia?

    Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina