diumenge, 30 de setembre del 2012

CORONA DE XOCOLATA


Ingredients:

1 lamina de pasta de full
250 grs. iogurt natural
50grs. sucre
1 fulla gelatina
100grs. de nata
100grs. xocolata negra



En un vol posem el iogurt i el sucre i la gelatina ( la gelatina l' haurem tingut durant un hora amb aigua perquè s'hidrati , un cop hidratada, la gelatina, la posem a calenta fins que es desfaci  sense bullir  la deixem refreda )   incorporem la nata a poc a poc.
Posem la pasta en un motlle i li donem la forma rodona, per fer el forat del mig agafem un got .
La courem durant uns 20 minuts a uns 180 graus . Tallar per la meitat i  ho reomplim amb la crema del iogurt i ho tapem amb l'altre part de la pasta. Desfem la  xocolata i la tirem  per sobra de la  corona i ho deixarem refredar col.locant-ho a la nevera .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada